Monday, July 17, 2006

Sitter...

...på tåget till Falun efter en helt suverän helg! Fredagen gick i trötthetens tecken men det var trevligt ändå. Fias Johan hade kompisar från England på besök, vi spelade kubb i Tantolunden först och sedan drack vi drinkar med utsikt på Fredsgatan 12.

På lördagen slappade vi mest, åt svindyra brunchbaguetter med ägg och bacon på Östermalm, tog en promenad, jag tröstshoppade lite på MQ sedan åkte vi hem och slappade innan det var dags att gå på bio med artonåringarna. Pirates of the Caribbean, superbra! Johnny Depp är kung! En av mina favvoskådisar. Sedan drog vi ut och tog en öl med samma sällskap och jag tror inte att jag känt mig så gammal i hela mitt liv. Gemensam referensram lika med noll. Inte för att jag bjöd till särskilt mycket, men ändå...

Trevligt blev det när vi lite senare mötte upp med Pia (ihop med Dave, en aussiekompis till Andy) Ben och och hans syster Sarah! Ben och Andy är också gamla aussiekompisar. Vi tog en öl, gick upp på Mosebacke som tyvärr slutat servera och gick sedan på Södra teatern och dansade till sambamusik till stängning.

Upp tidigt på söndagmorgonen, till Slussen där vi mötte upp med Sarah, Ben och Kattis för att ta bussen ut till skärgården för att träffa Johan, Fia och engelsmännen. Låg på klipporna i solen hela dagen, vissa åkte vattenskidor och på eftermiddagen åkte vi till Johans stuga för att grilla, spela kubb och volleyboll.

En helt fantastisk dag, bästa på länge:-) I love Stockholm.

Vi avslutade den med att gå och dricka några drinkar på Hilton vid Slussen med utsikt extraordinaire över Stockholm.

Den här dagen tar jag och stoppar undan i facket för Särskilt Bra Dagar.

Upp igen i morse, tidigt, trötta, kvavt på tåget och adhd-ungar överallt. Men det kommer att vara värt det när jag om några timmar får hoppa i sjön vid sommarstugan och lägga mig på bryggan och soltorka.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home