Sunday, July 23, 2006

Det är inte svårt...

...att göra av med pengar i den här stan. De rinner genom fingrarna som vatten även fast man inte shoppar! "Vi går och tar en öl bara, tänker man efter att man köpt en underbart god scampisallad för 89 kronor på Tysta Mari i Östermalmshallen som man ätit nere vid vattnet på Skeppsholmen och druckit lite dyrare rosévin till. Och så blir en öl två och kanske tre, och så upptäcker man att det var skittrevligt att vara ute så man går på en klubb som tar 100 spänn i inträde." Och där börjar det igen, för då blir man full och således bakis dagen efter, och då vet ju alla att det inte duger med fullkornsflingor och lättmjölk. Nej, bakis betyder brunch, gärna dyr och fettdrypande sådan.

Det finns två bra saker med Gävle och det är 1. Vår lägenhet som jag önskar att vi kunde ta med till Stockholm och 2. Att det inte finns något att göra så man sitter mest hemma och gör inte av med så mycket pengar.

Ikväll var vi på bio, Where the Truth Lies med Kevin Bacon och Colin Firth-skitbra. Lagade köttfärssås och spaghetti till middag innan, skitgott! Träffade E+A för några öl efter bion och väl hemma igen är man 300 spänn fattigare. Måstemåste börja spara pengar snart. Just nu drömmer vi om att köpa en jordenruntbiljett på vägen tillbaka till Sydney, åka genom NYC, Utah, LA, Mexico, Peru&Ecuador och så kanske klämma in Rio på vägen till Sydney. Drömma kostar i alla fall ingenting;-)

Lön på tisdag.

Jag längtar efter att åka snowboard.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home