Sunday, May 07, 2006

Amsterdam och Singapore

Det har inte ens gatt tva dagar sedan vi akte men det kanns som en vecka minst!

Var stopover i Amsterdam var helt suveran! Vilken stad!!! Helt underbart! Loven hade slagit ut, det var 20 grader varmt och det var folk overallt och njot av det underbara vadret! Vi sag bland annat kanalerna, palatset, ett postkontor, cannabis college och Red Light District. Och sa lite andra saker.

I love stopovers!!! Inget bagage att ta hand om, helt gratis forutom taget in till stan. Fran och med nu ska jag alltid forsoka fa stopovers nar jag flyger!

Flygresan Amsterdam -Singapore tog 12 timmar, dalig mat men asbra nodutgangsplatser!!! Sov och sov och sov, hade inte sovit ordentligt sedan torsdags natt men det blev bara 5 timmar aven da. Men nu sov jag bort sakert 9 timmar av resan-suverant!!! Med uppblasbar nackkudde, oronproppar och ogonmask kan man sova var som helst.

Nikki hamtade oss pa Changi i Singapore, att stiga ut ur flygplatsen var som att kliva in i en angbastu, vatvarmt omslag direkt. Hem till deras lagenhet som ligger centralt och ar ungefar som Melrose Place, en massa lagenheter runt en pool. Hur fint som helst, lagenheten ar i tre plan, men det ar nastan allt i Singapore pa grund av platsbristen. Gick ut och kakade kineskiskt pa kvallen, och nu borjar det att likna nagot! Inte som asiatiskt i Sydney, men nara pa!

I morgon aker vi till Malaysia i tre dagar.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home