Tuesday, February 06, 2007

Se hit alla arbetssökande journalister!

Denna annons ligger just nu ute på amv.se:

"Frotté är en gratistidning med positiv läsning om lokala personligheter och händelser i Katrineholm, Flen och Vingåker. Tidningen kommer ut en gång i månaden med en upplaga på ca 26 000 exemplar.

Du ska i första hand jobba med att skriva artiklar och hjälpa till med att sälja annonser. Redaktionen är liten så alla deltar i planering och produktion av tidningen. Det är bra om du är intresserad av alla jobb som kan förekomma på en liten tidning. Vi har flexibla arbetstider och jobbar mycket vid vissa tider i månaden.

Du ska ha bra lokalkännedom i vårt utgivningsområde, vara positiv utåtriktad och van att jobba självständigt. Skriv ett brev till oss på högst en A4 och berätta om dig själv och om varför du skulle vilja jobba hos oss.


Tidningen Frotté finns idag som veckotidning i Nyköping och som månadstidning i Halmstad, Karlskrona och Katrineholm. Gert Fylking och Ankie Bagger skriver en del av innehållet som finns i alla tidningar."

Så om du inte har några problem med att växla mellan redaktionell miljö och säljavdelning, samt inte känner dig hotad av Anki Baggers journalistiska kompetens, fatta pennan och skriv ihop your best anökan ever! Limited offer only!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home